Politiet undersøger pony-drab

Sydøstjyllands Politi har været ude ved stedet, hvor en pony onsdag aften blev fundet dræbt og parteret. De undersøger nu, hvem der står bag.

Henrik Dam, vagtchef, Sydøstjylland Politi, bekræfter, at politiet har modtaget anmeldelsen om den døde pony, der onsdag aften blev fundet parteret i Tinnet Skov nordvest for Tørring. 

quote

Det er ikke tegn på, at ponyen har været udsat for mishandling eller misrøgt. Vi betragter sagen som et tilfælde, hvor kadaveret er smidt i skoven for at spare omkostningerne til en normal destruktion af et dødt dyr.

Henrik Dam, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Politiet har været ude ved findestedet med en dyrlæge, hvor de har konkluderet, at det drejer sig om 60-70 kilo kød fra en spæd pony.

- Det er ikke tegn på, at ponyen har været udsat for mishandling eller misrøgt. Vi betragter sagen som et tilfælde, hvor kadaveret er smidt i skoven for at spare omkostningerne til en normal destruktion af et dødt dyr. Vi forsøger at finde frem til, hvem der har efterladt ligdelene i naturen – her indgår også oplysninger om to tidligere fund i samme område, siger vagtchef Henrik Dam, til TV SYD.

Dyrelægen har endnu ikke lavet en endelig rapport.