TV der bevæger dig

Politiet: Vi håber at komme i gang med tekniske undersøgelser torsdag

De brandtekniske undersøgelser af Petersmindehallen, som brændte natten til mandag, kan først komme i gang torsdag, da ilden har ulmet.

Vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Carsten Thostrup, håber, at de brandtekniske kan komme i gang torsdag morgen.

Efterslukningsarbejdet af Petersmindehallen i Vejle tager tid.

Mandag aften var der fortsat masser af gløder i resterne af den gamle idrætshal, og ved midnatstid besluttede brandvæsnet at hælde brandhæmmende skum ud over gløderne.

Det er tidligst sikkert at bevæge sig ind i området torsdag morgen, men så håber vi også at komme igang med nærmere undersøgelser af mulige brandårsager.

Carsten Thostrup, vicepolitiinspektør, Sydøstjyllands Politi

Det tager derfor flere dage, før teknikere kan undersøge området og finde årsagen til branden, fortæller vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Carsten Thostrup tirsdag til TV SYD.

- Det er tidligst sikkert at bevæge sig ind i området torsdag morgen, men så håber vi også at komme i gang med nærmere undersøgelser af mulige brandårsager, siger Carsten Thostrup.

Læs også Politiet undersøger sammenhæng mellem hal- og containerbrand

Efterforskningen af branden er i fuld gang, og politiet afhører lige nu vidner i området. De ønsker at komme i kontakt med borgere, der har set eller hørt noget.

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet i deres efterforskning, så ring til politiet på telefon 114. 

Læs også Beboer: Jeg valgte at forlade lejligheden med min datter

Læs også Idrætshal kollapser i kraftig brand

 

Mest sete på tvsyd.dk