TV der bevæger dig

Populær vinter-marathon

375 løbere deltog søndag i Vejles vinter-marathon , som har udviklet sig til Danmarks tredjestørste marathonløb. Løbet arrangeres af Vejle IF og DGI.

00:34

Starten er lige gået til vinter-marathon i Vejle

1 af 2

- Den grundlæggende ide bag løbet er, at hyggen skal være i højsædet. Derfor var vi fra starten enige om, at 300 deltagere var det absolut maksimale, som vi ville binde an med?, fortæller Niels Præstiin, motionsformand i Vejle IF, og han fortsætter:

- Men i og med, at de 300 deltagere blev nået meget hurtigt, besluttede vi efter moden overvejelse i arrangørgruppen, at vi ville åbne op for yderligere 75 deltagere.

- Det vigtigste argument var, at vi ikke vil udelukke nogen, der gerne vil løbe. Disse numre blev imidlertid stort set solgt lige så hurtigt, og jeg er sikker på, at vi sagtens kunne have solgt en del flere numre. Men vi stopper ved 375, fordi vi vil være sikre på, at alle ? både løberne og vores mange fantastiske officials - får en god oplevelse?, understreger motionsformanden.

Med en løbsrute fra DGI-huset, ud gennem Vejle Ådal, med vendepunkt ved Bindeballe Købmandsgaard og retur får de mange tilrejsende løbere, hvoraf flere kommer fra Tyskland, en naturoplevelse af de sjældne.

Mere sport