Queen spiller på Jelling Musikfestival

Til maj spiller det legendariske verdensnavn Queen på Jelling Musikfestival. Det bliver den eneste koncert i Danmark i 2016.

Verdenskendte hits som “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You” og “The Show Must Go On” kan 29. maj 2016 opleves live, når Queen og Adam Lambert spiller på Jelling Musikfestival. Det er kun tredje gang på 40 år, at et dansk publikum har chancen for at opleve legenderne.

- Det er et scoop. Jeg var meget lettet og glad, da aftalen faldt på plads. Det er det største navn vi har haft på Jelling Musikfestival, fortæller festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen til TV SYD.

”Charlie” oplevede selv Queen og Adam Lambert, da de spillede i Jyske Bank Boxen i 2014.

- Der findes intet band, udover The Beatles, med så stort et bagkatalog. Det var en forrygende koncert, mindes festivallederen.

Queen har de seneste år spillet udsolgte stadionkoncerter i hele verden. Derfor har mange danske festivaller haft bud efter den britiske musikgruppe.

- Det er ikke sådan et band, man bare trækker ned fra hylden. Det har været et langt, sejt træk, og det kræver lidt held i sprøjten. Så det var ekstra fedt og en stor lettelse, da aftalen faldt på plads, siger Lars ”Charlie” Mortensen.

Se klip med Lars "Charlie" Mortensen og  Queen + Adam Lambert, da de spillede i Brasilien til Rock in Rio.