Razzia på bordel i Give startede stor sag

En stor sag om menneskehandel begyndte med en razzia på et bordel i Give sidste år. En 35-årig brasiliansk kvinde og to andre er tiltalt i sagen, som behandles ved Vestre Landsret.

Den brasilianske kvinde blev i marts idømt fire års fængsel og udvist af Danmark for menneskehandel, røveri og overfald mod de ansatte sex-arbejdere.

Hendes 46-årige danske mand blev ligeledes idømt fire års fængsel, mens en 48-årig kvinde fik et års fængsel.

Anket til frifindelse

De har alle tre anket dommene til frifindelse. Vestre Landsret behandler sagen i denne og næste uge.

Anklagemyndigheden har kontra-anket og krævet strengere straffe.

Den brasilianske kvinde havde 40-45 kvinder ansat, som skiftede mellem 18 bordeller fra Frederikshavn til Kolding. Bl.a. i Give og Fredericia.

1.200 kr. om dagen

Hele sagen begyndte med en razzia på bordellet i Give. I forbindelse med sagen har politiet konfiskeret fire millioner kroner. Og under efterforskningen blev der fundet en masse kontanter gemt i biler, under hundebure og forskellige steder på de forskellige bordeller.

Ægteparret blev ved byretten også dømt for røveri mod en af de ansatte ved et bordel på Vejle Landevej i Fredericia. De blev dømt for at have revet en prostitueret i håret, givet hende flere lussinger og knytnæveslag og slået hende med et stykke træ. Den prostituerede blev frataget 10.000 kr., en mobiltelefon og et halssmykke.

Den 46-årige mand blev også dømt for et andet voldeligt overfald.

Den brasilianske bordelmutter blev dømt for at have skaffet en portugisisk kvinde til Danmark og betalt hendes flybillet. Derefter blev hun installeret på et bordel i Karup ved Herning. Her blev hun truet til at arbejde som prostitueret og aflevere 1.200 kr. om dagen til parret.

I alt blev de dømt for at have haft 14 kvinder og to transseksuelle mænd til at arbejde for sig. Hver ansat betalte 1.200 kr. om dagen. Det gav en fortjeneste på ikke under fire millioner kroner.

Det forventes, at der falder dom i sagen næste fredag.