TV der bevæger dig

Roxette til Jelling Musikfestival

Svenske Roxette bliver et af de store navne på Jelling Musikfestival næste forår, hvor Roxettes verdensomspændende 25 års jubilæums-tour gæster den gamle kongeby.

Marie Fredriksson og Per Gessle fandt sammen igen i 2011.

Det oplyser festivalen tirsdag morgen i en pressemeddelelse.

- Roxette er et ikonisk popband, som rigtig mange har et forhold til - og det er nok også derfor, at Roxette hyppigt bliver ønsket af publikum via vores sociale medier og hjemmeside, siger festivalleder Lars "Charlie" Mortensen.

Den svenske popsensation Roxette kom på alles læber i 1989 med 'The Look', fulgt op med det storsælgende album "Joyride" i 1991.

Bandet står bag popklassikere som 'It Must Have Been Love', der var med på soundtracket til filmen Pretty Woman, 'Listen To Your Heart' og ?Sleeping In My Car?, kan bryste sig af et pladesalg på mere end 75 millioner og udfordrer ABBA?s rang på tronen som Sveriges største musikalske eksportsucces.

Efter en længere pause, hvor sangerinden Marie Fredriksson overstod en kræftsygdom, fandt hun og Per Gessle sammen igen i 2011 og udsendte albummet 'Charm School'. Albummet og på den efterfølgende turné, hvor bandet spillede for 1,5 millioner mennesker.

For få uger siden rejste Roxette ud på deres store turné, der bringer dem rundt i det meste af verden og altså også til Danmark i 2015.

De forventede mere end 30.000 publikummer på Jelling Musikfestival bliver de eneste i Danmark, der i denne periode får chancen for at opleve den svenske pop-duo.

Billetsalget til festivalen starter 1. december med et 24-timers salg med partout-billetter til favørpris.

Mere kultur