Så går det løs: DM i cykling påvirker trafikken

Danmarksmesterskaberne i landevejscykling afholdes de næste fire dage i Give. En stor begivenhed som også betyder lukkede veje og ændringer for borgerne i byen.

Cykelglade, lycraelskende og fartvilde mennesker flokkes og lokkes i dag til Give, hvor danmarksmesterskaberne i landevejscykling skydes i gang. Begivenheden strækker sig over de næste fire dage og skal afgøre, hvem der blandt andet kan kalde sig for dansk mester i enkeltstart og linjeløb. 

Sidste år tog Kasper Asgreen fra Kolding begge titler og dannebrogstrikoten. I år er han igen at finde på startlisten. Torsdag kører han enkeltstart som den sidste klokken 15.30. Han har startnummer 1 og kører for det professionelle hold Deceuninck-Quick Step. 

Kasper Asgreen er i gang med sin allerbedste sæson nogensinde med sejren i forårsklassikeren Flandern Rundt i april.

Afviklingen af de forskellige løb betyder også, at Give og omegn bliver påvirket. Især torsdag vil Give være lukket for trafik, når DM i enkeltstart afvikles. Her sendes rytterne enkeltvist afsted på en lukket rute, så derfor vil vejene også være lukket i en længere periode.

Torsdag er særlig Give, Thyregod, Vesterlund, Kollemorten, Givkud og Riis ramt på forskellige tidspunkter af døgnet.

Få overblikket her:

Vejlukning - Det hurtige overblik

Ud over bilister påvirker begivenheden også flere busruter alle fire dage. Her er flere busruter indstillet indtil 16.30 torsdag og fredag og indtil klokken 18 lørdag og søndag.

Derudover indføres der parkeringsforbud i Give og Givskud. Du kan få det fulde overblik over, hvilke steder, der er p-forbud de enkelte dage her.