TV der bevæger dig

Se video: Så tæt er Vejle Boldklub på at stille støvlerne

Indtægter og udgifter hænger ikke sammen i Vejle Boldklub. Hør formand og direktør om, hvor tæt klubben er på at stille støvlerne.

02:04

1 af 2

- Vi har en smal investorkreds, som løbende støtter op om økonomi til klubben i vores rejse mod superligaen, og vi mener, at der skal flere til nu, siger den fratrådte formand, Lars Skou, til TV SYD.

Han lægger ikke skjul på, at der skal ske en rekonstruktion.

- Og det er jo det samme som en konkurs, og vi taler om det, fordi nu skal folk vide, at det er alvor.

Lars Skou er fratrådt som formand med øjeblikkelig virkning.

- Min person skal ikke stå i vejen for rekonstruktionen, siger han i interviewet med TV SYD.

Også klubbens direktør, den tidligere bankmand Per Olesen, understreger alvoren.

- Det er vel det man på jysk kalder en træls dag. Men jeg synes, at det er godt, hvis vi kan finde en løsning, der gør, at klubben kan være langtidsholdbar, siger han i et interview med TV SYD.

- Jeg synes det er positivt, at vi allerede har tilsagn fra investorer, som vil bakke op - hvis der kommer andre til, fortsætter han. Men det kommer til at kræve hårdt arbejde.

Der er sat en deadline til næste tirsdag.

Lars Skou vil overfor TV SYD ikke sætte beløb på, hvor meget der skal til for at redde Vejle Boldklub. Til Vejle Amts Folkebad siger han derimod, at der er brug for 12 til 15 millioner kroner - "hvis vi skal være på den sikre side".

Det er tre gange så meget, som aktie-emissionen i maj gav...

02:10 Luk video
02:21 Luk video

Hør hele interviewet med den fratrådte formand, Lars Skou (var.: 2:10) og med klubbens administrerende direktør, Per Olesen, (Var.: 2.15)

SE pressemedelelsen fra Vejle Boldklub.

Mest sete på tvsyd.dk