SF-kandidat tilbyder at trække sig

Kun omkring 15 timer efter, at han meldte sig som kandidat til formandsvalget i SF, tilbyder den 24-årige Peter Andersen fra Vejle nu at trække sig.

Ernst Møller

På Facebook skriver han i et opslag fra kl. ca. 2 i nat:

"Jeg lover at trække mit (mulige) kandidatur tilbage, hvis en med mere vægt end mig i partiet, der tør tage debatten om partiets fremtid, vælger at træde frem og tilbyde sit kandidatur. Jeg er ikke i SF for at skabe ravage, men jeg mener at formandsvalget er den eneste oplagte chance for at tage en reel debat, som også vælgerne er med på, om partiets fremtid. Jeg kan kun på det kraftigste opfordre til dette og det siger jeg ikke, fordi jeg er afvis...ende overfor for formandsposten, eller er blevet skræmt af dagens begivenheder, men fordi det er det det hele handler om - den væsentlige debat."

Peter Andersen, der er et hidtil ukendt medlem af SF i Vejle, meldte sig mandag formiddag pludselig som kandidat til formandsposten, for at op nå et kampvalg om formandsposten i det kriseramte parti. Han søgte derfor 100 stillere, så han kan stille op mod Pia Olsen Dyhr.

- Se Peter Andersens opslag her