Skoleleder: Det er både tragisk og en lettelse

Det er en tragisk sag - men også en lettelse, at de påsatte brande på vores skole så hurtigt blev opklaret. Det siger Petersmindeskolens leder Jens Jørgen Christensen til TV SYD.

Politiets meddelelse om opklaringen af brandene kom onsdag morgen netop som personale og børn på Petersmindeskolen i Vejle var i gang med tale om og bearbejde tirsdagens to påsatte brande på skolen. 

quote

Det er tragisk, at den 10-årige dreng har handlet, som han gjorde 

Jens Jørgen Christensen, skoleleder, Petersmindeskolen

Brande som 10-årig dreng, der er elev på skolen,  har erkendt at have antændt - både en brand i skolens bibliotek og at have forsøgt at tænde ild et par andre steder på skolen.

Det er en lettelse for skoleder Jens Jørgen Christensen, at politiet mener, at baggrunden for drengens handlinger ikke  skal findes på skolen, ligesom brandene  ikke udspringer af forhold til kammerater, lærere eller andre forhold i relation til skolen.  

- Det er tragisk, at den 10-årige dreng har handlet, som han gjorde - og nu skal vi sammen med de sociale myndigheder i gang med at hjælpe ham og hans familie, siger skoleleder Jens Jørgen Christensen til TV SYD.