Skraldefolk strejker fortsat

Heller ikke mandag bliver der afhentet skrald i Vejle. Renovationsmedarbejderne hos RenoNorden har fortsat nedlagt arbejdet på grund af utilfredshed med for meget overarbejde.

Der bliver heller ikke tømt skraldespande i Vejle mandag.

Det var ellers meningen, at renovationsarbejderne hos RenoNorden skulle genoptage arbejdet mandag morgen, men efter et fagligt møde klokken 05 har skraldefolkene besluttet ikke at genoptage arbejdet.

quote

Vi håber hurtigst muligt at kunne løse konflikten

Karsten Linderskov, direktør, RenoNorden

Det er en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, og ifølge RenoNordens administrerende direktør Karsten Linderskov drejer konflikten sig om utilfredshed hos medarbejderne om for meget overarbejde.

- Jeg skal mødes med medarbejderne i løbet af mandag eller tirsdag, og vi håber hurtigst muligt at kunne løse konflikten, siger Karsten Linderskov til TV SYD.

Hos Vejle Kommune beklager man meget det besvær, strejken medfører for borgerne, og områdechef for natur, vej og genbrug, Jørgen Chris Madsen, i Vejle Kommune siger til TV SYD, at kommunen har oprettet steder, hvor borgerne kan aflevere deres sorterede affald på en af genbrugspladserne, bare det er i klare, lukkede poser.