Slægtsforskning er populær

Med flere og flere digitaliserede arkiver og computerprogrammer er slægtsforskning mere populært end nogensinde.

Hvor kommer vi egentlig fra og hvem er vi i familie med?

De spørgsmål har mange stillet sig selv og søger bl.a svar på sitet myheritage.dk , som er et site, hvor man kan skabe sit eget stamtræ , matche med andres stamtræ og søge efter forfædre mellem milliarder af historiske dokumenter.

Med kirkebøger og folketællinger på nettet er slægtsforskning nemlig blevet meget nemmere og det ses også på interessen for at bygge stamtræer og finde forfædre . Det vidner de mere end 80 millioner brugere i hele verden, som sitet myheritage.dk har

Her i Danmark har brugerne også taget det til sig. I 2005 havde myheritage.dk  66 danske brugere, nu har de 539.694 af slagsen. 

Med 100.191 personer i sit stamtræ har Ole Moustgaard  fra Bredballe ved Vejle, formentlig Danmarks største stamtræ på sitet og er fx. - langt ude  - i familie med Gorm den Gamle.  

Med kirkebøger og folketællinger på nettet er slægtsforskning nemlig blevet meget nemmere og det ses også på interessen for at bygge stamtræer og finde forfædre . Det vidner de mere en 80 millioner brugere i hele verden, som sitet myheritage.dk har. 

Mød Ole Moustgaard og hør mere om slægtsforskning i dagens Naboer på TV SYD + kl 15, 19.55 og 22.40.