TV der bevæger dig

Slap ud af flammerne efter at have røget i sengen

En lejlighed i et bosted for psykisk udviklingshæmmede på Rønnevang i Brejning udbrændte tidligt onsdag morgen. En beboer slap ud i tide.

00:28

Der er sket stor skade på lejligheden, hvor branden er opstået.

Der er sket stor skade på lejligheden, hvor branden er opstået. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

Beboerne i de to lejligheder på hver side af den brændte lejlighed kan allerede i dag kan flytte tilbage til deres hjem. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

1 af 3

En voldsom brand hærgede en lejlighed i bostedet De 2 Gårde for psykisk udviklingshæmmede på Rønnevang i Brejning.

Branden blev anmeldt klokken 04.27. Samtidigt med at brandalarmen lød, så opdagede nattevagten i en nærligende bygning også ilden og kunne komme beboerne til assistance.

En anden nattevagt forsøgte at bekæmpe ilden med en pulverslukker. Lejlighedens beboer har fortalt politiet, at hun havde røget i sengen.

- Der er sket stor skade på lejligheden, hvor branden er opstået. Vi bruger sengetøj, der er lavet af brandhæmmende materiale, og der er ekstra flugtveje, hvis det - trods alle anstrengelser for at hindre brand - alligevel går galt, siger centerleder Tommy Neesgaard, Bostedet De 2 Gårde i Brejning.

Beboerne i de to lejligheder på hver side af den brændte lejlighed kan allerede i dag kan flytte tilbage til deres hjem, mens beboeren i den ødelagte lejlighed skal genhuses.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk