Snart klar til at kurere P-syge

En af de værste sygdomme på sygehuset i Vejle er P-syge. Men om halvanden uge er sygehuset klar til at kurere p-sygen. Det nye P-hus med over 600 pladser i brug den 11. oktober.

Parkeringsproblemerne har været en svøbe i mange år. Derfor besluttede Region Syddanmark sidste år at bruge 41 mio. kr. på et projekt.

Første spadestik blev taget i marts efter en licitation, hvor det vindende firma tilbød at bygge et ekstra dæk med ca. 60 pladser ovenpå.
Det har forsinket projektet med lidt over en måned.

Totalt kaos i byggeperiode

I den tid har parkerings-firmaet Carpark tjent mange penge.

Parkeringsforholdene har været meget kaotiske på grund af byggeriet af p-huset og andre projekter på sygehuset. Patienter har desperat kørt rundt og rundt for at finde en ledig bås - og mange er kommet for sent til undersøgelser og behandling.

Fortsat gratis parkering

Sygehuset har lejet parkeringspladser flere steder i byen. Bl.a. ved det nye fodbold-stadion 500 meter fra sygehuset.

Det nye parkeringshus skal især bruges af ansatte, som får et parkeringsmærke. Men patienter må også holde der-  dog kun tidsbegrænset. På de nuværende parkeringspladser bliver fortsat tidsbegrænsning. Patienter, som skal til langvarige undersøgelser, kan vil få tilsendt en særlig parkeringstilladelse til forruden.