Søndag går det løs i Nørreskoven

Vejle og Esbjerg mødes i traditionsopgør.

Søndag eftermiddag på Vejles fodboldstadion i Nørreskoven bliver næsten lige som dengang, far var dreng, blot med en ikke ubetydelig tilføjelse anno 2017: Det er ikke to af Danmarks mesterskabsklubber, som møder hinanden, men to hold i den næstbedste række, første division.

Vejle møder Esbjerg fB i en kamp, som begge hold har brug for at vinde for at genfinde vejen op til de bedste i superligaen. Foreløbig har Vejle mest succes med det. Holdet har 2. pladsen i ligaen, mens Esbjerg ligger midt i på en 6. plads.

En af spillerne på banen søndag har en særligt følelse i kampen. Esbjerg-backen Nikolaj Hagelskjær er tidligere Vejlespiller.

quote

Efter at jeg forlod Vejle, har jeg altid elsket at spille mod dem. Det er en historisk klub som stadig har store ambitioner. Det kan jeg godt lide.

 Nikolaj Hagelskjær, Esbjeg fB

- Efter at jeg forlod Vejle, har jeg altid elsket at spille mod dem. Det er en historisk klub, som stadig har store ambitioner. Det kan jeg godt lide, siger Hagelskjær til EfBs hjemmeside.

Han er dog forhåbningsfuld på sit eget holds vegne. 

- Vi skal være lige så skarpe, som vi var mod Vendsyssel, siger han, om Esbjergs sidste kamp, som de vandt med 3-1. Også Vejle vinder sine kampe. Senest med 1-0 over Fremad Amager.

Kampen spilles kl. 14.30.