TV der bevæger dig

Steen Thychosen har sagt op som sportschef

Vejle Boldklubs sportschef, Steen Thychosen, har sagt sin stilling op. Han fortsætter i klubben som talentchef.

Steen Thychosen træder tilbage som sportschef i Vejle Boldklub. Foto: Troels Sørensen

Den tidligere landsholdsspiller og professionelle Steen Thychosen har også haft ansvaret for talent-arbejdet som sportschef. Den funktion vil han gerne dyrke. Samtidig bliver han chef for klubbens akademi.

-Stillingen som sportschef har været under forandring i klubben. Det er konsekvens af klubbens nye strategi og de nytilkomne kræfter, siger Steen Thychosen på klubbens hjemmeside.

Han luftede sit ønske overfor direktør Henrik Tønder, som har forståelse for Steen Thychosens ønske.

- Steen Thychosen har altid haft et godt blik for hvilke talenter, der har det, som skal til. Det glæder mig derfor, at Steen vil fortsætte sit gode arbejde med at fremme muligheden for, at spillere kan gå fra talent til førsteholdstrup. Vejle Boldklub har prioriteret talentafdelingen i klubbens nye setup og har et fortrinligt samarbejde med moderklubben, skriver direktøren på hjemmesiden.

Ansvaret for det sportslige vil blive placeret hos cheftræner Andreas Alm og trænerteamet, suppleret af direktør Henrik Tønder.

Steen Thychosen har ønsket mere tid til andet end fodbold. Han fortsætter i en deltidsstilling og skal have kontor hos moderklubben i VB Parken.

Mest sete på tvsyd.dk