Stigning i interesse for dåsemad efter myndigheders udmelding
Detailbutikkerne placerer flere ordrer på den konservesmad, som bliver produceret på Danish Crowns Tulip-fabrik i Vejle.
Det oplyser Danish Crowns pressekonsulent, Søren Eibye Svenstrup, til TV SYD.
- Hen over weekenden har vi oplevet en stigning i interessen for konserves til det danske marked. Vi skal sammen med de danske detailbutikker finde ud af, hvilken efterspørgsel kunderne har, så vi kan kigge ind i en eventuel efterspørgsel, siger han.
Stigningen er sandsynligvis en konsekvens af myndighedernes opfordring til, at danskerne skal være forberedt på en eventuel krise.
Forsvarsminister Troels Lund Poulsen (V) og Beredskabsstyrelsens direktør, Laila Reenberg, præsenterede lørdag en plan for, hvordan man bør forberede sig.
På Tulip i Vejle producerer man dåsemad som Jaka Bov, cocktailpølser, hakkebøffer og tarteletfyld.
- Vi taler stadig om forholdsvis små mængder, og det er for tidligt at sige noget, om det konkrete behov endnu, siger Søren Eibye Svenstrup.