TV der bevæger dig

Teknisk bøvl udskyder fristen for indsigelser mod motorvejs-udvidelse

Det kan stadig nås at give sit besyv med om udvidelse af motorvej E45 mellem Vejle og Randers.

Naboer til motorvejen og andre interesserede har efter flere virtuelle informationsmøder haft mulighed for at komme med både forslag, gode råd og indsigelser. Foto: Ernst Møller, TV SYD

Forberedelserne og planlægningen af en udvidelse af motorvej E45 fra fire til seks spor på hele strækningen fra Vejle i syd til Randers i nord er begyndt - og har de seneste måneder været i høring.

Her har naboer til motorvejen og andre interesserede efter flere virtuelle informationsmøder haft mulighed for at komme med både forslag, gode råd og indsigelser.

Svarfristen var oprindelig sat til søndag den 27. september. Der har imidlertid været tekniske problemer på den høringsportal, hvor man skal aflevere sine høringssvar.  Høringsportalen fik en fejl i løbet af weekenden, hvilket betød, at man ikke kunne aflevere sine høringssvar frem mod fristens deadline.     

Derfor udsættes fristen nu til fredag den 2. oktober.  

Her ses de tre strækninger.

 

De tre strækninger

Høringen handler om tre VVM-undersøgelser, der belyser alle væsentlige forhold ved udbygning af E45 Østjyske Motorvej, blandt andet linjeføringer, miljøkonsekvenser, støj, ekspropriation, trafik og samfundsøkonomi.  
 
De tre udbygningsstrækninger, som er undersøgt i VVM-rapporterne:  
-          Vejle – Skanderborg – www.vd.dk/e45vejle 
-          Aarhus S – Aarhus N – www.vd.dk/e45aarhus 
-          Aarhus N - Randers – www.vd.dk/e45randers  
 

Eventuelle høringssvar skal afgives separat for hver strækning via de ovenstående hjemmesider.  

 

Mest sete på tvsyd.dk