Telefon-storm til den anden Allan Simonsen

I aften er der semifinale i Vild Med Dans. Dermed er der forhåbentlig kun et par uger til, at telefon-stormen mod Allan Simonsen stopper. Altså den anden Allan Simonsen fra Vejle.

Det er den pensionerede pressefotograf, Allan Simonsen, som i en menneskealder arbejdede for Vejle Amts Folkeblad.

Og som gennem snart 40 år har fået massevis af telefon-opringninger til navnebroren med de berømte fodboldben (og berygtede danseben).

Væddemål

- Der har været opringninger fra spanske aviser, fodboldagenter og jævnligt også opringninger fra natværtshuse, hvor gæster ville have Allan Simonsen til at afgøre et væddemål, fortæller han.

Efter at Allan Simonsen ? ja, altså ham fra Vild med Dans ? trak sig tilbage fra fodboldbanen, stilnede opringningerne til fotografen Allan Simonsen af.

Men i forbindelse med Vild med Dans er telefon-stormen tiltaget i styrke. Så meget, at han og fruen, journalist Kärry Simonsen, en gang imellem lader telefonen ringe.

Ser ikke Vild med Dans

Mange af opkaldene er fra folk, som ønsker, at Allan Simonsen skal trække sig fra Vild med Dans, fordi han ødelægger programmet. Men det kan fotografen jo altså ikke rigtig hjælpe med?.

Han ser ikke selv tv-programmet med navnebroren. Og han har egentlig aldrig overvejet at få hemmeligt telefonnummer ? som fodbold-legenden, der i dag bor i Fredericia.

- Jeg var jo pressefotograf på Vejle Amts Folkeblad, som dækker et område så stort som Fyn. Så det var vigtigt, at folk kunne få fat i mig, hvis der skete noget.

Allan Simonsen ? fodboldspilleren ? er storfavorit til at vinde Vild med Dans, selv om dommerne uge efter uge har givet ham de laveste karakterer. Men tusindvis af sms-stemmer betyder hver gang, at han får maksimum-point hos seerne. Og det er dem, der afgør Vild med Dans?

Der er i øvrigt 59 danskere, der hedder Allan Simonsen. Og ham der danser på tv, bor ikke længere i Vejle.