TV der bevæger dig

Tilkørsler åbnet i Vejle

Lørdag åbnede de længe ventede tilkøsler til motorvejen i Vejle efter længere tids vejarbejde med at udvide motorvejen nord for Vejle Fjord.

I to måneder har det givet stor trængsel ind gennem Vejle by, specielt omkring myldretiderne, hvor det har taget helt op til tre kvarter at komme gennem byen.
I forbindelse med vejarbejde på motorvejen har tilkørslerne ved Fredericiavej ved Vejle Syd og Horsensvej ved Vejle Nord været lukket. Det har betydet, at Vejlebroens såkaldte Vejle-spor, som den lokale trafik benytter, har været ude af drift.

Kilometerlange køer

Samtidig har trafik fra Fredericia, som skulle nordpå ad motorvejen, været tvunget til at køre gennem Vejle by. Det har dagligt givet kilometerlange køer på indfaldsvejen til Vejle.
Renoveringen af en viadukt under motorvejen nord for fjorden har også betydet omlægninger af trafikken. Det har også givet lange køer på motorvejen.

Uheld i sommerferietrafik.

Åbningen af tilkørslerne betød imidlertid ikke, at bilisterne slap for kø omkring Vejle i dag. Kort før middag skete et uheld i det sydgående spor, og da sommerferie-trafikken for alvor satte ind i dag, betød det hurtigt køer. Efter en halv time var vejen dog farbar igen i to spor.

Mest sete på tvsyd.dk