To unge mænd skal i grundlovsforhør efter knivdrab på 19-årig

En 18-årig mand sigtes for drab på en 19-årig mand i Vejle natten til lørdag, mens en 21-årig sigtes for ulovlig frihedsberøvelse.

Den 18-årige drabssigtede fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Horsens søndag formiddag klokken 11, og den 21-årige fremstilles samme sted klokken 13. Det oplyser vagtchef Jørn Bystrup, Sydøstjyllands Politi.

De to anholdte er begge fra Vejle.

Natten til lørdag døde en 19-årig mand efter at være blevet ramt af flere knivstik i en passage i området mellem Nørre Torv, Kalkbrænderivej og parkeringshuset Trondur i Vejle.

Lørdag aften oplyste Sydøstjyllands Politi, at de havde anholdt en mistænkt mand i sagen - og det er en ung mand på kun 18 år.

Sydøstjyllands Politi oplyste også lørdag aften, at de efterforskede en sag om mulig frihedsberøvelse af en 18-årig mand fra Teglgårdsvej i Vejle.

Den efterforskning har ført til, at politiet har anholdt en 21-årig mand, der kommer i grundlovsforhør klokken 13.

Sammenhæng

- Vi ser de to sager i sammenhæng, men jeg kan ikke gå ind i detaljer, da der må forventes lukkede døre til de to grundlovsforhør, siger vagtchef Jørn Bystrup.

Politiet har både lørdag og natten til søndag brugt mange kræfter på at få fastlagt, hvad der gået forud for knivdrabet.

Et stort mandskab har også ledt efter den kniv, der er brugt til drabet. Således er åen, der løber langs Dæmningen i Vejle blevet finkæmmet.