Trafikkaos ved Vejle efter ulykke på Vejlefjordbroen

Flere biler er torsdag morgen kørt sammen på Vejlefjordbroen. Politiet skriver på Twitter, at antagelig 10 biler er kørt sammen.

Flere biler er torsdag morgen kørt sammen i sydgående retning på Vejlefjordbroen ved Vejle, oplyser Sydøstjyllands Politi. Politiet skriver på Twitter, at antagelig 10 biler er kørt sammen. Ulykken skete omkring klokken 7.15 – og den spærrede midlertidigt broen i sydgående retning frem omkring til klokken 8.15.

Selvom Vejlefjordbroen igen er åben i sydgående retning, så betyder ulykken dog, at der er massiv kø på E45 og rute 18 – samt i dele af Vejle by.

Vejdirektoratet skriver på deres hjemmeside, at der fra Horsens og mod Vejle på E45 er en kilometerlang kø. Man må derfor forvente forlænget rejsetid. Køen starter omkring afkørsel 59 Hornstrup og afkørsel 60 Vejle N.

I Vejle C er der blandt andet tæt trafik på Fredericiavej og Horsensvej. Også på rute 18 er der kø.

Politiet oplyser på Twitter, at en person er tilskadekommet ved ulykken. Det er endnu uvist, hvor alvorlig personen er kommet til skade.

OPDATERET: TV SYDs reporter på Vejlefjordbroen fortæller, at trafikken igen flyder, og at der er ryddet helt op efter uheldet.