TV der bevæger dig

Tre døde efter voldsomt trafikuheld

Et ægtepar mistede livet i en trafikulykke lørdag aften. Kvindens søster, som også var med i bilen, døde natten til søndag af sine kvæstelser.

En 76-årig mand fra Egtved og hans 72-årige kone blev lørdag aften dræbt i en alvorlig trafikulykke små 30 kilometer sydvest fra Vejle. Klokken tre natten til søndag døde også kvindens 78-årige søster, som sad på bilens bagsæde. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

- Kvinden blev bragt til hospitalet efter ulykken og var i en kritisk tilstand. I løbet af natten er hun afgået ved døden, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Morten Vegger.

Politiet fik anmeldelsen klokken 18.48. Ulykken skete, da ægteparret kørte ud fra Fittingvej og ud på Hærvejen, hvor parrets bil blev ramt i siden af en personbil. Ægteparret var dræbt på stedet.

Ved sammenstødet væltede den ramte personbil om på taget og landede ved siden af vejen.

Pårørende til de dræbte kørte i en bil bagved, og de var derfor vidner til påkørslen.

I den anden personbil befandt sig et ældre ægtepar, som er sluppet med knubs. De to blev kørt på skadestuen og var ifølge politiet meget chokeret efter ulykken.

- Vi kender ikke årsagen til ulykken endnu, da vi ikke er færdige med undersøgelserne på stedet. Men det kan godt tyde på, at den ramte bil ikke har overholdt sin vigepligt, siger vagtchef Søren Løvendahl til TV SYD.