Tricktyve snød 87-årig kvinde

Tricktyve er på spil i Jelling. To kvinder snød sig i går ind i 87-årig kvindes hjem og stjal hendes smykker. Tyvene udgav sig for at være fysioterapeuter.

Tirsdag fik Sydøstjyllands Politi endnu en anmeldelse om et tricktyveri – denne gang i Jelling.

En 87-årige kvinde blev tirsdag den 26. september opsøgt i sit hjem af to kvinder, som udgav sig for at være fysioterapeuter fra Højagerhjemmet. De havde informationer om beboeren og vidste, at der i et af værelserne står en motionscykel. Den bad de to kvinderne om at se, og mens den ene kiggede på cyklen, stjal den anden den 87-åriges smykker.

Tyvene stjal en guldhalskæde med blomsterbroche, et guldarmbånd, en sølvhalskæde og to guldøreringe udformet som ottekanter med sten i.

Tirsdag advarede Sydøstjyllands Politi også mod tricktyveri, efter at en mand havde forsøgt at snyde sig ind i tre lejligheder i Horsens. Han udgav sig for at være håndværker. 

- Set i lyset af, at vi har haft flere tricktyverier i politikredsen på få dage, vil vi gerne advare om at lukke personer ind i sit hjem, der kommer uanmeldt. Vær på vagt, også selvom personen kan relatere besøget til noget relevant i din hverdag, og hold øje med, om personerne virker mistænkelige, siger Frede Nissen, vicepolitiinspektør og leder af patruljecenter Midt i Sydøstjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Den ene kvinde fra tricktyveriet i Jelling beskrives som 25-35 år gammel, 155-160 cm høj, almindelig til buttet af bygning og muligvis gravid. Håret er glat og sort og formentlig samlet i en knold. Hun var iført mørkt eller gråt tøj og medbragte en mobiltelefon med brun bagside. Kvinden beskrives som udenlandsk af udseende og talte gebrokkent tysk.

Den anden kvinde beskrives som 25-35 år, 155-160 cm høj og udenlandsk af udseende.

Sydøstjyllands Politi vil gerne høre fra folk, som har informationer på telefon 1-1-4.