TV der bevæger dig

Trusler rammer især familien

Trusler direkte rettet mod formanden for 3Fs hjem påvirker især hans familie, fortæller han på sin Facebook-profil.

Poul Erik Skov Christensen: Truslerne rammer mest min kone og mine børn.

Det tager meget hårdt på familien Skov Christensen, at 3F formand Poul Erik Skov Christensen fredag har modtaget et trusselbrev med posten på sin hjemadresse som led i konflikten om Restaurant Vejlegården.
Det fortæller han på sin offentlige Facebook-profil.

 

Påvirker kone og børn

- Sådanne trusler påvirker dem, jeg holder allermest af; min kone, som jeg har været sammen med siden hun var 15, og mine børn. Det er sådan set det, der gør allermest ondt på mig, skriver han.
Allerede onsdag modtog han trusler på mail, hvor der var billeder af hans svigersøn, barnebarn og sig selv med kors på - samt et billede af familiens hus.

Trusler sætter tanker i gang

I fredagens trusselbrev, der også blev modtaget torsdag på 3F's lokalafdeling i Vejle, er der trusler om brandbomber mod Poul Erik Skov Christensens hjem, hvis ikke 3F stopper blokaden mod Restaurant Vejlegården og en varslet demonstration lørdag.
- Det er jo klart, at når man trues med brandbomber, med tilføjelsen om der ikke vil ske fysisk vold!!, så sætter det tanker i gang, skriver han.

Vil ikke bøje sig

- Jeg har tænkt på, om jeg om få dage skal gå og redde mine ejendele ud af en sodsværtet ruin. Et hjem vi har boet i siden 1981, hvor vore børn er vokset op, og hvor vi har mange gode minder, skriver formanden for Danmarks største fagforbund.

Men trods truslerne, så afviser fagbossen, at han vil bøje sig for presset.

Mest sete på tvsyd.dk