Tyve satte ild til to sommerhuse

Politiet har mistanke om, at to tyve har sat ild til to sommerhuse i Høll ved Hvidbjerg mellem Vejle og Fredericia under indbrud. Søndag formiddag nedbrændte et hus, og kort før midnat brændte endnu et sommerhus.

- Vi har anmeldelser om flere indbrud i sommerhuse i området, oplyser vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi til TV SYD. Det er nærliggende at tro, at det er i forbindelse med et indbrud, at der er sat ild til husene. Et sommerhus på Sommerstien i Høll brændte ned til grunden ved ni-tiden søndag morgen.

Sommerhuset, der var af træ, stod ikke til at redde. Brandvæsenet koncentrerede sig i stedet om at redde nabohuset.

Før branden var der registreret flere indbrud i området. Bl.a. to på Sommerstien ? og et på Fjordvej.

Politiet efterforsker derfor, om der kan være en sammenhæng med indbrudsbølgen.

8-10 indbrud i sommerhuse

Det samme gælder den natlige brand på Hegnet i Høll. Her var der brand i et sommerhus. Andre beboere i sommerhusområdet slog alarm kl. 23. 27.

- vi har fået anmeldelser om fem indbrud og to forsøg i Høll, siger lederen af lokalpolitiet i Vejle, vicepolitiinspektør Frede Nissen. Det kunne tyde på, at et par tyve har forsøgt at slette spor. Ellers er det ualmindelig ondsindet hærværk, fordi de måske ikke har fundet noget at stjæle.

Politiet har mandag eftermiddag lavet en udvidet gerningsstedsundersøgelse med hunde fra den bedste gruppe. Vidner har også forklaret at de har set et par unge mennesker i området.

Også ved As Vig ? på den anden side af Vejle Fjord ? har der været indbrud i flere sommerhuse. Politiet ved ikke, om der kan være sammenhæng mellem indbruddene.

- Det kan være to grupper, som har opereret hver sit set, men vi ved det ikke, siger vagtchefen til TV SYD.

I alt har politiet kendskab til en halv snes indbrud i de to sommerhusområder.