TV der bevæger dig

Ud med kunsten

Festugen i Trekantområdet er fuld af skæve utraditionelle kunstoplevelser, der overrasker og dukker op, hvor man mindst venter det.

50:00

I Fredericia, Kolding og Vejle kan man som buspassagerer i disse dage intetanende blive publikum til opera sang, lyrik oplæsninger eller tegning efter model på ens daglige bustur.

1 af 2

Temaet for årets festuge i Trekantområdet er forbindelser mellem mennesker, mellem kommuner og mellem kunsten og mennesker.

Det har de seneste dage resulteret i talrige overraskende kunsttilbud.

I Fredericia, Kolding og Vejle kan man som buspassagerer intetanende blive publikum til opera sang, lyrik oplæsninger eller tegning efter model på ens daglige bustur.

I Vejen har man skelet til Aarhus' succes med 'Sculpture by the Sea' og kreativt valgt at skabe 'Sculpture by the stream'. Her står skulpturer hugget i beton i stedet langs kongeåen og giver folk på gå tur en helt ny og overraskende oplevelse.

- Vi ønsker, at alle i Trekantområdet får en kunstnerisk oplevelse, der overrasker og giver dem en oplevelse, der binder dem sammen på kryds og tværs og minder dem om, at de er en del af hele Trekantområdet, - og at der er kunsttilbud til dem, også lige på den anden side af deres kommunegrænse, forklarer Karsten Rimmer Larsen, leder af festugen i Trekantområdet.

- Se hele festugens program her

Mere kultur