TV der bevæger dig

Uroen ulmer i DF i Vejle

Et medlem af lokalbestyrelsen for Dansk Folkeparti i Vejle har forladt bestyrelsen efter eksklusionen af gruppeformand Holger Gorm Petersen.

Eksklusionen af Holger Gorm Petersen (billedet) får nu et medlem af lokalbestyrelsen til at smække med døren.

- Lokalbestyrelsen har holdt møder om at ekskludere Holger uden at informere mig, siger Martin Pedersen til Lokalavisen Budstikkens netavis, Vejle.lokalavisen.dk. Jeg er ikke blevet indkaldt til møderne. Dermed er tilliden brudt, og jeg kan ikke længere se mig selv som en del af den bestyrelse.

Martin Pedersen forlader kun bestyrelsen ? ikke Dansk Folkeparti.

- Jeg bakker Dansk Folkeparti og dets politik op. Men jeg kan ikke se idéen i at sidde i den bestyrelse, når de alligevel træffer beslutninger uden om mig, siger han til Lokalavisen Budstikkens netavis.

Begrundelsen for, at han blev holdt udenfor beslutningen om at ekskludere Holger Gorm Petersen, er at det er Martin Pedersens granfætter. Han er ikke sikker på, om han ville have stemt for eksklusionen.

- Umiddelbart ville jeg ikke smide ham ud. Men jeg kan jo ikke udelukke, at der på bestyrelsesmøderne blev fortalt nogle ting, som kunne få mig til at ændre mening. Det ved jeg ikke, for jeg fik jo ikke lov at være med, siger han til vejle.lokalavisen.dk.