TV der bevæger dig

Varme i de kolde radiatorer

Bruddene på fjernvarmerøret blev fundet onsdag eftermiddag, og forhåbenlig bliver alt nu bedre. I Vindinggård i det sydlige Vejle var beboerne ellers  begyndt at gå rundt i underlige hjemmedragter. På tredje døgn var der ingen varme i radiatorerne.

Det er en kold tid i Vindingård. Folk går rundt og fryser.

En af beboerne, Adele Reenberg på Dronning Dagmarsvej, har frosset. Hun fortæller, at hun begyndte at gå rundt i en gammel flyverdragt, som hun har fra sin tid på Grønland. Hun har også  svøbt sig i tæpper. Det ser pudsigt ud, siger hun.
 
Da hun kom hjem i går over midnat, var der lidt varme på radioatorerne, men da hun vågnede ved fire-tiden, var radiatorerne igen kolde.

- Det er da godt, at vejret ikke er ligesom sidste år, bemærker Adele Reenberg.

Nyt brud efter reparation

Folk fra Mølholm Varmeværk fik ellers repareret et brud på nettet, og så skulle alt være godt igen, men så opstod der et nyt brud.  Onsdag eftermiddag var hullerne repareret, og varmen begyndte at vende tilbage.
 
Driftleder Steen Erik Hansen på Mølholm Varmeværk har tidligere sagt, at risikoen for brud på ledningerne stiger, hver gang der bliver lukket for vandet for at reparere en lækage. Det er frustrerende, men sådan fungerer systemet desværre.

Måske også denne gang.