TV der bevæger dig

VB henter gammel kending til direktørpost og flere spillere

Henrik Tønder er pr. 1. august ny direktør i Vejle Boldklub. Samtidig henter klubben flere udenlandske spillere til truppen.

Henrik Tønder er tilbage i Vejle Boldklub pr. 1. august. Han er ansat som ny direktør.

Henrik Tønder er tilbage som direktør i Vejle Boldklub.

1 af 2

Det bliver en gammel kending, som kan sætte sig i direktørstolen den 1. august.

Henrik Tønder hedder den nye direktør, som allerede i 2005 første gang blev ansat i klubben som salgschef. Senere blev Henrik Tønder administrerende direktør i klubben, og det job sad han i, til han fik jobbet som salgschef i Esbjerg fB – et job han nu forlader for at vende tilbage til Nørreskoven.

- Opgaven er klar. Vi skal skabe en bæredygtig fodboldforretning. Lige nu skal vi bygge Vejle Boldklub op på ny. Til den opgave har vi brug for byen, sponsorer og tilhængere. Jeg vil derfor ikke komme med en masse store ord eller løfter. Vi skal gøre os fortjent til både byens opbakning og sponsorernes tillid. Det arbejde starter vi på nu, siger Henrik Tønder i en pressemeddelelse.

Lige nu er Brian Kristensen direktør i klubben, han bliver i fremtiden økonomichef i den nye organisation.

Ny målmand og midtbanespiller

Derudover kan klubben præsentere hele to nye spillere. I russiske CSKA Moskva henter Vejle den venstrebenede midtbanespiller Gael Ondua, som har fået en et årig kontakt i klubben.

- Vi har fået en kvalitetsspiller, som jeg glæder mig til at se udfolde sig i den røde trøje. I dette tilfælde er handlen gået igennem takket være Andrew Zolokos netværk og spillerens ønske om at komme til Vejle Boldklub, siger Steen Thychosen i en pressemeddelelse om den camerouensk-fødte spiller.

Vejle Boldklub kan desuden præsentere den første målmand til den kommende sæson. Den 25-årige slovakiske målmand Pavol Bajza har fået en toårig kontrakt med klubben. Målmanden har en fortid i den italienske klub Parma.

Mest sete på tvsyd.dk