VB reddede et point i de sidste minutter

Vejle Boldklub reddede lige akkurat et enkelt point hjem i hjemmekampen mod FC Helsingør.

Da den nye VB'er Adriel D'Avila Ba Loua udlignede til 2-2 i sidste minut af den ordinære spilletid, havde det ellers længe lignet sæsonens første nederlag til Vejle Boldklub.

Aftenens modstander FC Helsingør førte indtil tre minutter før tid 2-0 og lignede derfor en sikker vinder af 1. divisionskampen.

Det ændrede VBs Dominic Vinicius dog i det 87. minut, da han reducerede  til 1-2, og til allersidst udlignede Adriel D'Avila Ba Loua så til kampens slutresultat 2-2. Det var for begges vedkommende deres første mål for Vejle Boldklub.

Helsingør bragte sig foran 0-1 kort før pausen ved Philip Zinckernagel, og et kvarter inde i 2. halvleg blev det 0-2 ved Andre Riel.

Nu har VB spillet tre uafgjorte og vundet en enkelt kamp, hvilket rækker til en fjerdeplads i 1. division. Helsingør er ligeledes stadig ubesejret og indtager førstepladsen i tabellen med otte point for sæsonens første fire kampe.

VBs næste kamp er tirsdag i den kommende uge, hvor modstanderen er serie 1-klubben Tjæreborg IF i pokalturneringens første runde.