Vejle bejler igen til oprykning

Vejle bejler igen til oprykning til Superligaen, efter at holdet lørdag vandt 3-0 ude over Marienlyst.

Der er hård kamp om at rykke op i Superligaen i denne sæson. Lørdag gjorde Vejle Boldklub sit til at gøre spændingen større med en 3-0-sejr ude over bundholdet Marienlyst.

Den formstærke Vejle-profil Andreas Albers bragte Vejle foran 1-0 allerede efter 18 minutters spil.

Syv minutter senere fordoblede den tidligere FC Midtjylland-spiller Christian Sivebæk føringen til udeholdet. Og 2-0-stillingen holdt i resten af første halvleg.

Et kvarter inde i anden halvleg øgede den tidligere Brøndby-angriber Nicolaj Agger til 3-0, og så var den kamp lukket.

Fredericia tabte i Brønshøj

Brønshøj formåede at vinde 2-1 hjemme over Fredericia, selv om sjællænderne blev reduceret til 10 mand efter 55 minutter.

Jacob Berthelsen fik rødt kort, og Fredericia fik tilkendt et straffespark, som den tidligere Brøndby-spiller Pierre Kanstrup udnyttede til en 1-0-føring 10 minutter inde i anden halvleg.

Trods de 10 mand udlignede Brønshøjs Jesper Christjansen til 1-1 efter 68 minutter, inden Casper Henningsen udnyttede et straffespark i slutminutterne, så hjemmeholdet kunne vinde 2-1.

Nederlaget betød, at Fredericia mistede et skridt i kapløbet om at rykke op i Superligaen. Fredericia har på femtepladsen 21 point efter 14 kampe.

Vejle har med lørdagens sejr 24 point efter 14 kampe og er dermed oppe på andenpladsen i 1. division.

Samme pointantal har Lyngby, som på hjemmebane skal møde Silkeborg søndag eftermiddag. Lyngby har en dårligere målscore end Vejle.

Hobro fører den næstbedste række med 32 point efter 14 kampe.