TV der bevæger dig

Vejle Boldklub henter ny U 19-træner

Vejle Boldklub har ansat Claus Troelsen som klubbens nye U 19-ligatræner.

På billedet ses Claus Troelsen (tv.) og daværende anfører Henrik Bødker umiddelbart efter 1. divisionskampen på Vejle Stadion den 24. november 2014 mellem VB og AC Horsens. Foto: Vejle Boldklub

Når U19-spillerne i Vejle Boldklub mandag møder ind efter sommerpausen, står en ny træner klar til at byde dem velkommen. VB har ansat Claus Troelsen som ny træner for U 19-holdet. Claus Troelsen var senest træner for Middelfart i 2. division, men har den største del af trænererfaringen fra AC Horsens, hvor han var ungdomstræner igennem små ti år.

- Perspektiverne i jobbet og klubben er gode, og jeg ser frem til at være i et inspirerende miljø med en trænergruppe, hvor man sparre med hinanden og derigennem udvikler sig. Mit primære job er at gøre de ældste ungdomsspillere klar til at træde op på førsteholdet ved Andreas Alm, og gøre dem bekendt med de krav der stilles til seniorspillere på højeste niveau, siger Claus Troelsen i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

Sportschef Steen Thychosen er glad for, at han har fået besat posten som U 19-Ligatræner i klubben med en kompetent træner.

- Med ansættelsen af Claus Troelsen som U 19-Ligatræner har vi en nøgleposition på plads. U 19-holdet er det sidste step inden A-truppen for vores talentfulde ungdomsspillere og her de skal tage det sidste step.  Claus kender de krav der stilles til spillere i ungdoms- og seniorfodbold og han brænder for at lære fra sig, siger Steen Thychosen.

Mest sete på tvsyd.dk