Vejle Boldklub sælger Jimmy Nielsen

Vejle Boldklub har med øjeblikkelig virkning solgt målmand Jimmy Nielsen til Kansas City Wizards, der spiller i den amerikanske Major League Soccer.
 

32-årige Jimmy Nielsen kom til Vejle Boldklub i januar 2008 fra Leicester City i England og står noteret for 70 kampe for Vejle Boldklub. 
- Jimmy Nielsen har igennem to år været en nøglefigur i Vejle Boldklub og et kæmpe aktiv som spiller, og som menneske har han været en fantastisk ambassadør for Vejle Boldklub. Vi ønsker Jimmy Nielsen alt mulig held og lykke med ?den amerikanske drøm?, siger ordførende direktør i VB Sport A/S Henrik Tønder.

Mistede motivationen

Jimmy Nielsen meldte i slutningen af januar offentligt ud, at han havde mistet motivationen til fodbold i Vejle Boldklub og derfor ønskede at skifte klub.
- Vi stod derfor i en situation, hvor vi i den sportslige ledelse i Vejle Boldklub var enige om, at Jimmy Nielsen ikke kunne fortsætte i Vejle Boldklub. En opfattelse, der deltes af Jimmy Nielsen. Vi skulle derfor finde en løsning, som indebar, at Jimmy Nielsen kom til en anden klub, samtidig med at den forretningsmæssige del stemte for Vejle Boldklub. De to ting er nu opfyldt, og Jimmy Nielsen er derfor med øjeblikkelig virkning blevet solgt til Kansas City Wizards, siger Henrik Tønder.

Glad for tiden i Vejle

Jimmy Nielsen ser tilbage på to gode og spændende år i Nørreskoven og glæder sig til sit nye amerikanske eventyr.
- Tiden i Vejle Boldklub har været to af de mest spændende år i min karriere. Jeg er i den grad blevet udfordret sportsligt og menneskeligt i de to år. Der er sket mange ting på og uden for banen, der har været med til at hærde mig, og det har været med til at gøre de to år i VB til to af de bedste i min karriere, siger Jimmy Nielsen. 
- Der har været sagt og skrevet meget på det sidste, men Vejle Boldklub og jeg har altid haft det fint med hinanden, og vi har altid behandlet hinanden med respekt. Efter jeg meddelte, at jeg gerne ville finde en ny klub, har VB hjulpet mig i stedet for at stille sig på bagbenene. Det, synes jeg, er stort gjort, og det vil jeg gerne sige tak for, siger Jimmy Nielsen.
- Til sidst en stor tak til klubbens fans, som har været helt fantastiske i den tid, jeg har været i Vejle Boldklub, slutter Jimmy Nielsen.  
Jimmy Nielsen skal senere på ugen gennemgå lægetjek, og går det som ventet, skifter han til Kansas City Wizards på en 1-årig aftale.