TV der bevæger dig

Vejle Boldklub skiller sig af med cheftræner

Vejle Boldklub har mandag formiddag skilt sig af med både cheftræner Tonny Hermansen og sportschef Mads Bro Hansen. Det sker efter lørdagens nederlag til Roskilde, som sendte Vejle Boldklub på en nedrykningsplads i 1. division netop som klubbens økonomi ellers synes på plads til en plads i dansk topfodbold.

02:41

Assistenttræner Klebér Saarenpää overtager indtil videre ansvaret for Vejle Boldklubs A-trup - og her her i gang med mandagens træning i VB Parken. Foto: Kristian Mørk Andersen, TV SYD.

1 af 2

For en uge siden fratrådte Per Olesen som administrerende direktør i Vejle Boldklub. Det skete umiddelbart efter, at klubben havde skaffet ny kapital og indgået en akkordaftale med sine kreditorer, så alt var klar til en ny start.

Udsigten til en truende nedrykning fik så mandag bestyrelsen til at skille sig af med både træner og sportsdirektør. Det seneste års 17 kampe på hjemmebanen i Nørreskoven har kun resulteret i tre sejre.

I en pressemeddelelse fra Vejle Boldklub hedder det, at træner Tonny Hermansen stopper i Vejle Boldklub med øjeblikkelig virkning efter gensidig aftale.

- Vi har i fællesskab valgt at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Vi vil gerne takke Tonny Hermansen for den kæmpe energi og store arbejdsindsats, som han har lagt i Vejle Boldklub. Vi ønsker Tonny Hermansen alt mulig held og lykke i fremtiden, siger Gert Eg fra Vejle Boldklubs sportsudvalg.

- Jeg har været utrolig glad for at være i Vejle Boldklub, men jeg føler, at det efter en udfordrende tid, nu er det rigtig tidspunkt for begge parter at komme videre på, siger Tonny Hermansen.

Assistenttræner Klebér Saarenpää overtager indtil videre ansvaret for Vejle Boldklubs A-trup.

Tonny Hermansen kom til Vejle Boldklub i sommeren 2013 fra et job som A+ træner i FC Midtjylland.

Samtidig stopper sportschef Mads Bro Hansen dags dato som en del af det sportslige setup.

- Mads Bro Hansen har gennem mere end 3 år gjort et godt stykke arbejde, men grundet klubbens økonomiske virkelighed, har vi valgt et andet setup, siger Gert Eg.

Træner Tonny Hermansen stopper i Vejle Boldklub med øjeblikkelig virkning.

Mere sport