TV der bevæger dig

Vejle-dommere udtaget til VM

Det internationale håndboldforbund, IHF, har udpeget de danske dommere Martin Gjeding, Børkop og Mads Hansen, Jelling, til at dømme ved januars verdensmesterskab for herrer i Frankrig.

Det internationale håndboldforbund, IHF, har udpeget de danske dommere Mads Hansen, Jelling, og Martin Gjeding, Børkop, til at dømme ved januars verdensmesterskab for herrer i Frankrig. Foto: DHF

Udtagelsen til VM-slutruden i Frankrig til januar  kommer oven i en travl periode for Martin Gjeding og Mads Hansen. De to Vejle-dommere har både dømt ved sommerens OL i Rio, hvor det blandt andet blev til en semifinale, og nu netop er vendt hjem fra IHF Super Globe Doha, Qatar, hvor de fløjtede finalen mellem Füchse Berlin og Paris Saint Germain.

- At dømme til de tre store slutrunder, EM, VM og OL, er hele drivkraften bag det, Martin og jeg laver og har lavet de sidste 20 år. Vi har i den periode fået positioneret os et sted, hvor vi er nogle af dem, som EHF og IHF regner med. Vi er super glade for, at vi har bragt os selv i den position, og selvom vi havde et håb og en forventning om, at vi blev udtaget, er det stadig rart at se sit navn på listen, siger den ene af de to IHF-dommere, Mads Hansen til Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside.

 

Læs også Vejle-dommere dømmer IHF Super Globe-finale i Doha

VM i Frankrig finder sted 11.-29. januar 2017

 

 

Mere sport