Vejle er så godt som ude af Superligaen efter nederlag

Vejle er tre point efter AGF og har en markant dårligere målscore efter et nederlag til FC Nordsjælland.

Vejles overlevelseschancer er stort set ikke eksisterende, efter at holdet led et fortjent 1-2-nederlag til FC Nordsjælland søndag eftermiddag.

FCN var dominerende i spil og chancer fra første fløjt, og det tvang Vejle langt tilbage på egen banehalvdel, hvorfra holdet forgæves forsøgte at slå kontra.

FCN-spillernes hurtige kombinationer og høje pres førte til en tomålsføring efter bare 17 minutters spil, og selv om gæsterne fik reduceret kort før pausefløjt, kørte hjemmeholdet sejren i land med flot og overbevisende spil.

Resultatet betyder, at Vejle er så godt som sikker på at rykke ned, da holdet med én kamp tilbage har tre point op til AGF samt en markant dårligere målscore. AGF, der er 19 mål bedre i det regnskab, møder selv Viborg senere søndag.

FCN er fortsat at finde på tredjepladsen i nedrykningsspillet med 35 point efter spillerunde 31.

FCN brugte kun tre minutter på at bringe sig i front, da offensivspilleren Mohamed Diomande sendte bolden i mål efter en dårlig Vejle-clearing.

Hjemmeholdet fortsatte dominansen, og efter 17 minutters spil var Diomande igen på pletten – denne gang med en 2-0-scoring.

Vejle kom gradvist bedre med i kampen, og kort før pausefløjt lykkedes det for angriberen Luka Djordjevic at stange bolden i mål til stillingen 2-1.

I anden halvleg satte FCN sig igen på spillet, men hjemmeholdet havde sværere ved at brodere sig igennem Vejle-defensiven, som var bedre afstemt efter pausen.

Som kampen skred frem, satsede gæsterne mere og mere i jagten på at få udlignet. Tættest kom det mod slutningen, men FCN fik afvist gæsternes forsøg. Kampen sluttede derfor 2-1 til FCN, der altså sender Vejle tæt på at nedrykning.