Vejle, Esbjerg og Fredericia fik alle point i 1. division

Anden runde i 1. division er færdigspillet. Det blev søndag til to sejre og en uafgjort til de syd- og sønderjydske hold.

Det har været en god dag for de syd- og sønderjydske hold i 1. division i fodbold. Alle tre hold har fået point på kontoen, og for to af holdene blev det til tre point. 

Vejle fik en storsejr, da de hjemme slog Nykøbing FC. De røde trøjer fik ellers en håbløs start, da de efter 11 minutter kom bagud. Stillingen ved halvleg var 0-1 til gæsterne. Kort efter pausen kom Vejle på måltavlen. Imed Louati, Rasmus Lauritsen, Allan Sousa og Mads Greve scorede alle et mål hver og sikrede Vejle en 4-1-sejr. Det betyder, at Vejle stadig lægger til helt i toppen efter to sejre i to kampe. 

Esbjerg vandt også deres kamp 0-2, da de mødte Viborg på udebane. Anders Dreyer og Yuri Yakovenko stod for de to mål. Dermed ligger Esbjerg også i toppen med 6 point sammen med Vejle og Thisted. 

I Fredericia blev der spillet en vanvittig fodboldkamp, da Vendsyssel gæstede byen. Indenfor de første 20 minutter kunne Fredericia bringe sig foran 2-0 på mål af Denis Fazlagic og Mads Eriksen. Derefter scorede gæsterne hele tre mål, så Fredericia pludselig var bagud. Kort før tid formåede Fredericias Frans Dhia Putros at score på straffespark. Kampen endte dermed 3-3, og Fredericia får deres første point i denne sæson.