TV der bevæger dig

Vejle får superliga-testet sit nye hold mod OB i pokalkamp

Vejles ny-sammensatte hold er ubesejret i 1. division - og onsdag aften bliver der lejlighed til at teste holdets niveau mod en superliga-modstander, når OB kommer på besøg i pokalturneringen

Anders Egholm er blandt Vejles spillere til pokalkampen onsdag aften mod OB. Foto: Vejle Boldklub

Når Vejle Boldklub onsdag aften møder OB i DBU Pokalen er det sjette gang i Landspokalturneringens historie, at de to klubber tørner sammen. OB har overtaget med fire sejre, mens VB i et tidligere tilfælde har ekspederet fynboerne ud i pokalmørket.

Vejle er med fire uafgjorte og to sejre kommet fra start i 1. division uden nederlag, selvom holdet både har fået ny træner og mange nye udenlandske spillere i sæsonoptakten.

Onsdag aften kommer OB på besøg i 2. runde af DBU Pokalen, hvilket bliver en test af Vejles reelle styrke.

Cheftræner Andreas Alm har udtaget tre mulige debutanter til bruttotruppen i form af Oliver Drost og de to unge kinesere, den 20-årige Yue Xin, der dækker venstreback, og 18-årige Wang Xin, der spiller højreback.

I forhold til den trup der for tolv dage siden spillede 0-0 mod AB, er VB uden midtbanespilleren Jacob Schoop. Den tidligere OB’er sidder over med en skade.

Der er kampstart kl. 20,15 på Vejle Stadion - og kampen kan også følges på TV 3 sport 1.

Også FC Fredericia spiller pokalkamp i aften, hvor modstanderen er Brabrand fra 2. division. Der er kampstart i Aarhus-forstaden kl. 17,30.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk