Vejle fejrer udvidelse af motorvej

På mandag 18. november sker den officielle indvielse af udvidelsen til seks spor af E45 fra Vejle C til Skærup, men allerede søndag fejrer boligforeningen AAB og Vejle Kommune, at der er kommet en ny tilkørsel til motorvejen ved Grønlandsvej.

- Det er herligt, at vi allerede nu to år før planlagt kan sige farvel til trængsel og bilkøer på E45. Og det er ekstra glædeligt, at vi nu kan indvie en helt ny tilkørsel til motorvejen, siger borgmester Arne Sigtenbjerggaard (V). Jeg er sikker på, at den vil blive til stor glæde for hele den sydlige del af Vejle by og vil aflaste Fredericiavej.

Vejle har fået fem tilkørsler til motorvejen, nemlig Grejs, Hornstrup, Vejle N, Vejle C og Vejle S. Den tidligere Vejle S er blevet til Vejle C, mens den nye tilkørsel ved Grønlandsvej er blevet til Vejle S.

AAB og Vejle Kommune fejrer søndag den nye tilkørsel med musik og underholdning i et festtelt på Grønlandsvej ved motorvejen. En gratis bus fra Trafikcentret stopper ved alle stoppesteder op ad Koldingvej og Grønlandsvej og helt ud til pendlerpladsen ved den nye tilkørselsvej.