Vejle skal ramme skiven for at erobre 2.-pladsen i 1. division

Som den eneste af de tre lokale hold skal Vejle i kamp i fodboldens 1. division 2. påskedag, hvor det gælder Skive på udebane..

Cheftræner Klebér Saarenpää er fyldt med respekt, når han omtaler Skive IK, der er dagens modstander i Vejles første udekamp i foråret.

- Skive har taget point mod Lyngby og Silkeborg (to gange 1-1). De falder meget sjældent ud af kampene. Man ser ikke Skive tabe med eksempelvis 3-0. Deres kampe er meget lige alle sammen, siger Klebér Saarenpää til Vejle Boldklubs hjemmeside.

I efterårets opgør med Skive tabte Vejle hjemme med 3-2.

Vejle må i forhold til lokalopgøret med Horsens undvære Anders Kure, der sidder udenfor med karantæne. Jesper Fleckner og Marco Larsen har i stedet fundet vej til en 21-mandstrup, hvor tre spillere sies fra senest en time før kampstart. Jesper Fleckner kan i Skive få de første spilminutter siden sejren over FC Roskilde i november, mens Marco Larsen har mulighed for at debutere for Vejle.

Men sejr i Skive kan Vejle midlertidigt sætte sig på 2.-pladsen, da kampen mellem AC Horsens og  Vendsyssel er udsat til den 20. april.

FC Fredericia tjener uden at spille tre points, da holdet i denne runde skulle have mødte konkursramte FC Vestsjælland.