Vejle støder Brønshøj ud af oprykningskampen

Træner Kim Brink kunne fredag aften se sine spillere sende Brønshøj ud af kampen om oprykning til Superligaen.

Vejle Boldklub Kolding tog alle tre point med hjem, da det fredag aften lykkedes at slå Brønshøj med 3-1 på udebane.

Med sejren er træner Kim Brinks mandskab et vigtigt skridt nærmere oprykning til Superligaen.

Den dobbeltmålscorer Andreas Albers gav gæsterne en suveræn start på kampen, da han allerede efter to minutter bragte Vejle-mandskabet foran med 1-0.

Albers scorede igen før pausen, og bagud 0-2 så det for alvor svært ud for Brønshøj, da hjemmeholdet efter en times spil fik smidt Thomas Raun ud efter hårdt spil.

Tilskuerne i Brønshøj fik alligevel spænding lige til det sidste, da værterne reducerede til 1-2 ved Simon Bræmer fem minutter før slutfløjt efter et mønsterangreb.

Indskiftede Tobias Grahn lagde en perfekt aflevering til Søren Weibel, der lige så flot fik flugtet bolden ind i panden på Bræmer.

I sidste minut kunne Erik Marxen cementere Vejle-sejren, da han scorede sikkert på et straffespark.

Vejle rykker med sejren op på andenpladsen i 1. division med 47 point. FC Vestsjælland topper ligaen med 50 point.

Fredericia hjalp Vejle

Vejlenserne kan samtidig glæde sig over, at Viborg satte to point til i oprykningskampen med 1-1 i Fredericia. Det uafgjorte resultat betyder, at Viborg har 45 point på tredjepladsen.

Brønshøj, der indledte foråret med gode oprykningschancer, er nu så godt som ude af oprykningsræset med 36 point.