Vejle vandt natkasse-kamp i Fredericia på sen scoring

Alt tegnede til uafgjort pointdeling i et småkedeligt lokalopgør mellem Vejle Boldklub og FC Fredericia, da Anders Kaagh blev matchvinder for Vejle.

Klokken havde lige passeret 22,30 onsdag aften, da Vejle sikrede sig sig sejren i Fredericia på et af kampens sidste angreb. Kampen blev spillet sent af hensyn til tv-transmission.

Denis Fazlagic ivandt en løbeduel med Fredericia-forsvaret og  sendte bolden fladt ind til indskiftede Anders Kaagh, som kunne løbe bolden ind til sin tredje sæsonscoring.

- Fredericia er sædvanligvis et svært sted at spille, så sejren var ekstra dejlig. Vores fans kunne vi høre i hele kampen, så det var fedt at give dem tre point. Opbakningen kan være det, der afgører om man vinder eller spiller uafgjort i så lige en kamp,  siger Anders Kaagh om sejren til Vejle Boldklubs hjemmeside efter kampen.

FC Fredericias hjemmeside betegnes det sene nederlag som bittert - og holdet nu har fire point op til oprykningsfeltet.

I netop oprykningsfeltet er Vejle på tredjepladsen med 21 point efter 12 kampe. Samme pointantal har AC Horsens, men Vejle ligger øverst i kraft af en bedre målscore og  Fredericia indtager femtepladsen.