TV der bevæger dig

Vejlegården: Erstatningssag mod politiet

Den meget omtalte restauratør på Vejlegården, Amin Skov, har besluttet at anlægge erstatningssag mod Sydøstjyllands Politi. Samtidig indleder han en klagesag om behandlingen af sagen om branden på restauranten kort før jul.

Amin Skov er tilbage på Vejlegården efter konkursen. Nu vil han have erstatning af politiet.

For to uger siden besluttede Sydøstjyllands Politi, at de ikke ville indbringe Amin Skov for retten. De mente ikke at kunne føre bevis for, at han selv satte ild til Vejlegården den 21. december.

- For det første mener jeg, der er kommet nye oplysninger frem, siden politiet frafaldt sigtelsen. Og så syntes jeg simpelthen, at politiet er sluppet for billigt. Det er derfor jeg vil anlægge både en erstatnings- og en klagesag, fortæller Amin Skov til TV Syd.

Amin Skov har gennem hele forløbet erklæret sig uskyldig. Og selvom han umiddelbart efter at politiet frafaldt sigtelsen talte om at lægge forløbet bag sig, har han nu alligevel besluttet sig for at køre en sag mod politiet.

- Der kommer et sagsanlæg mod Sydøstjyllands Politi. Det vil jeg vende med min advokat, lige så snart han vender hjem fra ferie.

- Min advokat og jeg har desuden søgt aktindsigt i hele sagsforløbet, tilføjer han.

Amin Skov måttet erklære sig konkurs, inden restauranten var klar til at genåbne efter branden.

Amin Skov er tilbage på Vejlegården. Nu er det hans hustru, der står som leder, mens han selv regerer i køkkenet