Viggo Jensen ny træner i Vejle Boldklub

Vejle Boldklub har indgået en aftale med Viggo Jensen for resten af sæsonen.

- Viggo Jensen overtager cheftrænerjobbet i Vejle Boldklub i de kommende to måneder frem til sæsonafslutningen. Viggo Jensen har rutinen og den faglige dygtighed, og vi er overbeviste om, at han sammen med assistenttræner Nicolai Wael kan bringe fornyet energi og lave de justeringer, der skal til for at vende udviklingen, siger formand for Vejle Boldklub Holding A/S Lars Skou.

Viggo Jensen glæder sig til at komme i gang med arbejdet i Nørreskoven.
- Vejle Boldklub vil jo altid være en spændende opgave, og jeg har sagt ja til jobbet, fordi jeg tror på, at jeg kan løse den meget konkrete opgave, der handler om at få vendt den dårlige start på foråret og få holdet tilbage i oprykningskampen, siger Viggo Jensen.

Han har første dag på træningsbanen i Vejle i morgen formiddag.

Viggo Jensen var 1997-2002 en meget succesfyldt træner i Esbjerg fB. Han har gennem årene trænet en række danske og svenske top-klubber.

Uafgjort 1-1 mod Hobro

VB fyrede sent tirsdag aften træner Mats Gren.
Assisterende træner Nicolai Wael stod i spidsen for VB, da holdet onsdag aften hjemme spillede 1-1 med Hobro.

Mats Gren har været cheftræner siden 2009, hvor han inden var assisterende træner i den schweiziske storklub Grasshoppers.

Ingen oprykning

Sportsredaktør Tommy  Poulsen, Horsens Folkeblad, mener, at det er urealistisk, at Vejle Boldklub rykker op i superligaen til sommer, selv om den nye træner er ekspert i at føre hold op i ligaen.

- Vejle har ikke holdet til det. Senest har de af fem kampe ikke vundet en eneste. To er spillet uafgjort, noterer han.

Tommy Poulsen fastslår, at den nye træner skal betragte en oprykning som et langsigtet projekt, selv om han er ansat på en kortvarig kontrakt.