De delte den strikkede penis

En af årets mest sete og delte videoer på TV SYD er klippet, hvor Rebekka fra Den Store Strikkedyst, viser sin strikkede penis frem.

Rebekka Drewes fra TV SYDs successerie Den Store Strikkedyst blev pludselig en internet-kendis, da hun strikkede en uld-penis i en af strikkedystens udfordringer.

Den pludselige internetberømmelse har dog ikke betydet det store i Rebekka Drewes dagligdag.

- Jeg bor jo i Tyskland, så folk hernede har ikke set Strikkedysten, fortæller Rebekka Drewes, om tiden efter hun medvirkede i Den Store Strikkedyst.  Og penissen har heller ikke betydet noget særligt, selvom den har gået sin stolte sejersgang på de sociale medier.

- Folk som kender os, kender jo også vores situation, så de synes bare, det er normalt, siger Rebekka Drewes til TV SYD.

Og for Rebekka Drewes ER det helt normalt at strikke en penisprotese. Hendes mand er nemlig transseksuel, og ideen med at strikke en penisattrap hentede Rebekka lige ud af sin egen hverdag.

Opgaven i Den Store Strikkedyst gik nemlig på at strikke noget til et velgørende formål. Deltagerne fik besked på at hente inspiration i deres eget liv, så Rebekka Drewes valgte at strikke en penisprotese, der kan bruges af transkønnede, ligesom fx brystopererede kvinder bruger brystproteser.

På TV SYD er uld-penissen blevet lidt af et relikvie. Den tiltænkes endda en æresplads i en kommende udstilling på TV SYD af effekter fra Den Store Strikkedyst.

- Planen er, at penissen skal have sin egen montre, siger kanalredaktør på TV SYD Lotte Blomgreen, og tilføjer:

- Den skal nok udstoppes lidt mere, for den er blevet ret slap siden strikkedysten.

Og når vi her på TV SYD gerne vil udstille den strikkede penis, så er det fordi, den er en af vores største virale successer i 2015.

Videoen hvor Rebekka Drewes strikker sin penisattrap er nået ud til 760.734 personer, og videoklippet er blevet set mere end 368.600 gange, og er dermed den tredje mest delte video fra TV SYD i 2015

Du kan gense videoen på facebook her.

Hjemmerøvere, forsvundet gravhund og en penis i strik – godt nytår!