12 kræmmere bød sig til nye pladser på Vorbasse Marked

Ventelisten til en bod på Vorbasse Marked er årelang, men i år blev 12 nye boder fordelt på en anderledes måde.

Normalt skal man stå på en venteliste i mange år for at få en stand på Vorbasse Marked.  Men i år kunne kræmmere byde sig til en stand. 

Arrangørerne valgte at sætte 12 nye kræmmerpladser på den nye gade A på auktion. De højest bydende kom med på årets marked.

- Vi har haft rigtig mange på venteliste, og dem der ville give mest for det, de skulle have chancen for at komme ind, siger Brian Madsen, PR ansvarlig, Vorbasse Marked, til TV SYD.

De 12 nye pladser er kommet, fordi der ikke længere er så mange heste på Vorbasse Marked, som der tidligere var. Markedet er oprindeligt et hestemarked, men da der ikke er så mange heste på markedet mere, er der blevet plads til nye kræmmere.

quote

Folk bød hele tiden, og man skulle være vågen hele tiden for at være med. Det var rigtig spændende med auktionen, og vi fik den bod, vi gerne ville have.

Allan Madsen, kræmmer, Vorbasse Marked. 

- Der var stor interesse for pladserne. Vi har haft rigtig mange henvendelser. Der var nogle, der gerne ville have mange pladser ved siden af hinanden. Den mulighed havde de ikke haft, hvis de ikke kunne byde på fem pladser efter hinanden på den nye gade, siger Brian Madsen.

Allan Madsen er en af dem, der har fået en af de nye pladser. For ham har det været det hele værd.

- Det var tanken om at skulle stå her ude og sælge nogle varer, der fik mig til at byde. Det der med at stå her og hygge sig og møde en masse spændende mennesker, siger Allan Madsen til TV SYD.

Han synes, at det var rigtig spændende, at det blev afgjort på en auktion.

- Folk bød hele tiden, og man skulle være vågen hele tiden for at være med. Det var rigtig spændende med auktionen, og vi fik den bod, vi gerne ville have, siger Allan Madsen.

Der er cirka 200 på ventelisten til en plads på Vorbasse Marked. Normalt bliver ledige boder fordelt efter ventelisten. Det var kun denne gang, hvor det var nye pladser på en ny gade, der skulle besættes, det blev afgjort på auktion.