Vild afslutning gør vejlensere til Danmarks mest vindende

Det danske mesterskab i amerikansk fodbold blev genvundet, da Triangle Razorbacks slog Copenhagen Towers med 22-18.

Triangle Razorbacks fra Vejle genvandt lørdag aften det danske mesterskab i amerikansk fodbold - den såkaldte Mermaid Bowl - på Casa Arena i Horsens.

Det er syvende gang på kun 11 sæsoner. Dermed er Triangle Razorbacks det mest vindende hold i dansk amerikansk fodbold.

Vejlenserne var bagud med 15-7 ved pausen - og københavnerne dominerede i det meste af kampen. Blandt andet fordi Triangle Razorbacks amerikanske quarterback Duke Delancelotti kastede fem interceptions.

Men med et vildt comeback kunne Triangle Razorbacks endnu engang løfte det store trofæ.

quote

Det er fantastisk. Vi er som en familie, der får tingene til at ske, fordi vi holder sammen.

Geoffrey John Lewis, runningback, Triangle Razorbacks

Først kastede Delancelotti et præcist kast i endzone til Markus Stinger Olesen, der med et rent NFL-catch lige præcis fik hevet bolden ind til touchdown. Han greb også den efterfølgende 2-point-conversion, så stillingen igen var helt lige 15-15.

Copenhagen Towers scorede på fieldgoal og bragte sig igen foran 18-15. Københavnerne havde flere gode muligheder for at lukke kampen. Blandt andet på en afgørende fjerde down og én.

Men med 39 sekunder igen greb widereceiver Oliver Romer Holmlund gamewinneren. Touchdown Razorbacks! Det efterfølgende ekstra point gik mellem stængerne. Sejr på 22-18.

quote

Det er meget overvældende. Det er svært at sætte ord på. At gribe det afgørende touchdown havde jeg slet ikke turde håbe på. Nu skal vi nok ud og have nogle øl.

Oliver Romer Holmlund, widereceiver, Triangle Razorbacks

Copenhangen Towers forsøgte sig med en Hail Mary til sidst. Men cornerback Martin Jepsen fra Triangle Razorbacks greb bolden og smed sig på jorden.

Efter de fire quarters vandt Triangle Razorbacks dermed med 22-18 over Copenhagen Towers.

- Det er fantastisk igen i år - og hver gang. Det er fantastisk. Vi er som en familie, der får tingene til at ske, fordi vi holder sammen, fortalte runningback Geoffrey John Lewis til TV 3 Sport 1 efter kampen.

Widereceiver Oliver Romer Holmlund scorede den afgørende touchdown på Casa Arena i Horsens. 

- Det er meget overvældende. Det er svært at sætte ord på. At gribe det afgørende touchdown havde jeg slet ikke turde håbe på. Nu skal vi nok ud og have nogle øl, sagde en rørt widereceiver Oliver Romer Holmlund til TV 3 Sport 1. 

Efter kampen var der gang i følelserne. En tårevædet quarterback Duke Delancelotti vandt sit første mesterskab efter 17 sæsoner med amerikansk fodbold. Han dedikerede sejren til sin gode ven, der døde for to år siden.

Samtidig fuldender sejren et følelsesmæssigt fantastisk og vildt døgn for head coach Thomas Linnemann. Han blev far i går!

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.