Karin blev slået og sparket af inklusionsbørn

Skolelærer Karin Larsen har flere gange været udsat for vold fra inklusionselever i indskolingen. To gange er hun blevet sygemeldt.

Karin Larsen er blevet slået, sparket, kradset, bidt og har fået blå mærker på kroppen. To gange er volden endt ud i en sygemelding. Bag alle episoderne står inklusionselever, som Karin Larsen som lærer har haft i sine klasser i indskolingen. Men Karin Larsen bebrejder ikke børnene. Hun mener, at inklusionen er skyld i de ubehagelige episoder.

- Jeg mener, inklusionen er gået for vidt. Vi som lærere er ikke klædt ordentlig på til at tage os af inklusionseleverne, og det er alt for svært og en langsommelig proces at få visiteret eleverne, så de eventuelt kan komme videre på en specialskole. Vi skal hele tiden prøve af, prøve af, prøve af om forskellige tiltage virker, før vi for alvor kan rykke eleven, siger Karin Larsen til TV SYD.

Karin Larsen er ikke alene om at have oplevet alvorlige konsekvenser ved inklusionen i den danske folkeskole. Ifølge en aktindsigt, TV SYD har fået, står det slemt til med arbejdsmiljøet på flere af landsdelens skoler. Inklusion er i følge Arbejdstilsynet en medvirkende årsag.

Hør Karin fortælle om sine oplevelser med inklusionen