Vildt comeback sender Ulkebøl i kvartfinalen i skolefodbold

Ulkebøl Skole sejrede i dag over Auraskolen fra Esbjerg i EkstraBladets skolefodboldturnering. Ulkebøl Skole skal nu repræsentere Sydjylland i kvartfinalen vest.

De var bagud med 0-1, men i de sidste 30 minutter af kampen satte Ulkebøl tre mål ind og sikrede sig dermed en plads i kvartfinalen i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering.

- Nu går vi efter at vinde finalen, siger Ulkebøl Skolens anfører, Elevedin Saric fra 9. klasse.

Elevedin Saric scorede selv ét mål i kampen, og det samme gjorde både Mads Borchers og Danny Hansen, dermed vandt Ulkebøl Skole 3-1.

quote

Nu går vi efter at vinde finalen

Elevedin Saric, anfører Ulkebøl Skole

Ulkebøl Skole spillede en rigtig dårlige første halvleg, hvor de slet ikke kunne få spillet til at fungere. I pausen fik træner og lærer, Nicolaj Krogh Nielsen, talt et par alvorsord med drengene, og det hjalp tilsyneladende.

Ulkebøl Skole har nu spillet sig i kvartfinalen vest, som bliver spillet i uge 13 næste år. Herefter har de mulighed for at spille sig i semifinalen er derefter finalen, der bliver spillet på Trefor Park i Odense i april måned.